BEFO 31211

BEFO 31211
BEFO 31211
BEFO 31211
Elektrický otvírač PROFI reverzní. Pod napětím blokován, bez napětí průchozí. Napájení 12Vss / 170mA, nastavitelná západka.
Nákup je povolen jen pro přihlášené uživatele.Přihlásit se|Registrujte se
Kód31211PNzámek el.dveřní 31211 REVERZNÍ 12VVýrobceASSA ABLOY

Elektrický otvírač PROFI reverzní. Pod napětím blokován, bez napětí průchozí. Napájení 12Vss / 170mA, nastavitelná západka.

 

                              Popis funkce

PROFI reverzní
S opačnou funkcí otevření: reverzní el. otvírač je při zapnutí el. napětí BLOKOVÁN – zajištěn. Při přerušení el. napětí je el. otvírač ODBLOKOVÁN – odjištěn. Základní rozměr reverzního el. zámku je stejný, jako všechny běžné modely el. otvíračů FAB PROFI. El. otvírač je v poloze ODBLOKOVÁNO jen po dobu přerušení napájení, pomocí příslušného tlačítka ovládacího zařízení nebo při výpadku el. proudu. Mimo tuto dobu jsou dveře BLOKOVÁNY.

PROFI reverzní + el. impulzem odjištěn pro jeden průchod
El. otvírač je v poloze ODBLOKOVÁNO po mžikovém přerušení el. impulzu ovládacím zařízením nebo při přerušení el. proudu. Po obnovení dodávky proudu do el. zámku NEJSOU dveře BLOKOVÁNY. Čekají na první průchod nebo kontrolu objektu a pak při znovu uzavření dojde k opětovné BLOKACI zámku.

PROFI reverzní + signalizace
El. otvírač je navíc vybaven mikrospínačem se svorkovnicí, který plně nahradí přídavné mag. kontakty, instalované na dveřích. Výška vlastního těla zámku se signalizací je vyšší o 9 mm mikrospínač.

Všechny el. otvírače se signalizací jsou dodávány na dlouhé liště.

Všechny reverzní el. otvírače lze napájet pouze stejnosměrným napětím!

Technické údaje
Odolnost proti vylomení  -  285 kg
Rozsah stavitelné západky  -  4 mm
 

Odběr cívek
12Vss  -  170 mA

Maximální doba držení cívek pod napětím
12V - bez omezení

Rozsah pracovních teplot  -15°C až +50°C


Obsah balení  -  el. otvírač, krátká lišta LRF100 (dlouhá lišta u el.otvírače se signalizací), samořezné šrouby, samolepka na dveře.

VýrobceASSA ABLOY
PopisTechnické parametry